Watkins: szalagszakadás, műtét, 8-10 hét kihagyás

2016.10.17, 09:22 Kosárlabda
Három helyen szakadt el centerünk bokaszalagja, ráadásul a porc is megsérült. Ma már meg is műtik, felépülése várhatóan 8-10 hetet vesz igénybe, erre az időszakra igazolni tervezünk valakit.

Sajnos amit az MR vizsgálat után sejteni lehetett, az immáron biztos: Ryan Watkins jobb külső bokaszalagja 3 helyen elszakadt, ráadásul a porc is megsérült, így komoly kihagyásra számíthatunk esetében. Orvosi javaslatra már a mai napon túlesik egy artoszkópos műtéten, mely során rögzítik a szakadt szalagokat, majd kezdődhet a rehabilitációs időszak. Nagyjából négy hét múlva kezdheti meg a biciklizést, majd sorban a többi feladatot. Ha minden rendben megy, akkor 8-10 hét múlva ismét teljes értékű lehet, ami azt jelenti, hogy várhatóan csak 2017-ben térhet vissza, lévén éppen két hónap múlva játsszuk idei utolsó bajnokinkat a Pécs ellen.

Az információkat mérlegelve a klub úgy döntött, hogy igazolunk valakit a pótlására erre a két hónapra. A keresés folyamatban van, amit lesz fejlemény az ügyben, beszámolunk róla.

Fotó: Molnár Gyula