Hill marad, Forte távozik

2016.11.01, 10:57 Kosárlabda
A Kaposvár ellen jól játszó irányító meggyőzte a szakvezetést, hogy szükség van rá, így marad év végéig. Ellentétben Cameron Fortéval, akitől a mai nappal elköszönt a klub.

 

Próbajátékának lejárta után a vezetőség úgy döntött, hogy a sérülése után nem száz százalékos erőállapotban érkező P.J. Hill rehabilitációja megfelelő ütemben halad, amiről a Kaposvár elleni teljesítménye is tanúskodott. Tapasztalatával és képességeivel komoly hasznára lehet a csapatnak, így az a döntés született, hogy nem keresünk mást és a továbbiakban ő lesz a csapat irányítója.

A nyáron igazolt Cameron Forte épp ellenkező utat jár be, ugyanis hiába nyújtott többször kiemelkedő teljesítményt, nem tudott beilleszkedni a vezetőedző rendszerébe, így a szakvezetés arra az elhatározásra jutott, hogy megválunk tőle. Természetesen a pótlását igyekszünk minél előbb megoldani. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, gőzerővel folyik a keresés. Jelöltek természetesen  már vannak, amint konkrétumok lesznek az ügyben, beszámolunk róla.

Fotó: Kaposvári KK