Felkészülés a 2005. évi tavaszi bajnokságra PDF Nyomtatás E-mail
2005. február 11. péntek, 01:00

Felkészülés a 2005. évi tavaszi bajnokságra

Az ASE Utánpótlás Labdarúgó Szakosztály elkezdte a téli felkészülést a 2005.-ös év tavaszi szezon Utánpótlás Labdarúgó Bajnokságára.

Az U-6-7, U-8 korosztályok a téli idoszakban kihasználva a II. Iskola, és a Deák Ferenc Általános Iskola tornaterme adta lehetoséget hetente rendszeresen edzenek ott. Az U-9, U-11 korosztályok pécsi, szekszárdi, tolnai, paksi teremtornákon szerepeltek, ahol értékes helyezéseket értek el.

Az U-13 , U-15 korosztályos csapatok, heti 2 alkalommal teremben készülnek, és mellette folyamatos szabadtéri edzéseket tartanak. U-11-es csapatunk szerepelt legtöbbet teremtornákon. Fehérvári, pécsi, pécsváradi, mohácsi, szekszárdi, tatabányai, paksi teremtornák meghatározó csapatai voltak.

Ifjúsági ,,B”csapatunk heti 1 alkalommal tart edzést az ASE Sportcsarnokban, mellette napi edzést tartanak az ASE szabadtéri edzopályáján. Az ifi. ,,B”csapatunk gyori és paksi teremtornán vett részt, ahol NB-I-es csapatok társaságában mérhette össze az erejét.

A márciusi bajnokság kezdésig Kalocsa ifjúsági, és Madocsa felnott csapatával játszanak majd nagypályás felkészülési mérkozéseket, amennyiben az idojárás és a pályaviszonyok engedik.

Ifjúsági ,,A” csapatunk részt vett a téli ESZI kupa teremlabdarúgó tornán, ami november végétol január 22.-ig tartott hétvégenként 2-3 mérkozéssel.
A csapat az elokelo 7. helyet szerezte meg, ami az eddigi legjobb szereplés Az ESZ kupa részvétel során. Az ifi ,,A”csapat január végétol folyamatosan heti 4 alkalommal szabadtéri edzésekkel készül a bajnokságra. Felkészülési mérkozéseket fognak játszani Dunaföldvár, Dunakömlod, Madocsa, Bölcske felnott megyei elso osztályú csapataival.