Veretlenül Törökbálinton PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 15. szerda, 07:43


Az U10-es korosztályunk Törökbálintot vett részt a 2013.12.01-én megrendezésre kerülő téli Mikulás kupán.

A tornát veretlenül az I. helyen végezték a fiatalok, és ami ennél is fontosabb, hogy olyan remek mozdulatokat és „játékokat” láttam, ami bíztató a jövőre nézve. A mutatott teljesítmény alapján megérdemeltük az aranyérmet. Gratulálok a játékosoknak.

Jól teljesített:

Váncsa Máté, Borsi Dominik, Pesztericz Gergő, Bertók Kornél

Végeredmény:

 1. 1. Atomerőmű SE
 2. Mészöly focisuli
 3. Törökbálint
 4. Ikarus BSE
 5. Pátyi Sportegyesület
 6. Testvériség SE

Az U11-es korosztályunk is Törökbálinton vett részt a 2013.12.14-én megrendezésre kerülő téli Mikulás kupán, melyet a 2003-as születésű fiataloknak szerveztek. Ezen a tornán rendkívül elégedett voltam a játékunkkal, és a játékosok hozzáállásával, mentalitásával. Veretlenül végeztünk a dobogó felső fokán, amiért minden egyes játékos dicséretet érdemel. Kiemelném Szendrei Ákos teljesítményét, aki a torna gólkirálya címét is elnyerte.

Jól teljesített:

Szendrei Ákos, Berger Balázs, Solt Dániel, Sági Bence

Végeredmény:

 1. 1. Atomerőmű SE
 2. Kaposvár  (Bene Ferenc Akadémia)
 3. Délegyháza KSE
 4. Mészöly Focisuli
 5. Ikarus BSE
 6. Törökbálint

Félévi értékelés: Az őszi félévre 2013. július 16-án kezdte meg a csapat a felkészülést heti 4-5 edzéssel. Az első 1-2 hétben a 2004-as születésű és az új játékosok tudásának felmérésével telt. A csapat létszáma nyári időszakban 14-15 fő, majd az ősz elejére 19-20 főre emelkedett. A örömteli, hogy vidékről is (Madocsáról, Bölcskéről) érkeztek fiatal tehetséges gyerekek. Az edzéslátogatottság átlagosan 15-16 fő volt a félév során, mellyel elégedett vagyok, és amit remélem a jövőben is fent tudunk tartani.

A 2003-as és 2004-es korosztályra is csak dicsérő szavakat tudok mondani. Rendkívül jól lehet velük együtt dolgozni, és az egész csapat hozzáállása, magatartása pozitív – egységes a csapat. Félév alatt nagyon sokat fejlődtek a játékosok, ami remélhetőleg a jövőben is folytatódik.

A csapat a Dunántúli Regionális Bajnokság Keleti csoportjában kezdte az őszi szereplést, illetve a havonta megrendezésre kerülő Bozsik-programban is részt vettünk, mellyel biztosítva volt a gyerekek többszöri játéklehetősége. Valamint mind a 2004-es, mind a 2003-as korosztállyal részt vettünk a törökbálinti Mikulás kupán, amit mindkét korosztályban megnyertek a gyerekek.

 

Kiemelkedő teljesítmények a félév során:

 • Jól teljesített (2003-es):

Szendrei Ákos, Berger Balázs, Solt Dániel, Sági Bence

 

 • Jól teljesített (2004-as):

Borsi Dominik, Váncsa Máté, Bertók Kornél, Pesztericz Gergő

 

Végül kiemelném a szülők segítőkész és pozitív hozzáállását, illetve az edzőkollegák együttműködését.