ASE U9 2010-2011 Tavaszi értékelése. PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 28. kedd, 09:01

A felkészülést jan. 5-én kezdtük a tavaszi szezonra. Heti két edzéssel teremben. Februárig a csapat több teremtornán vett részt, ahol sikereket értünk el.
Torna győzelem, gólkirályi cím, legjobb játékos díj. A kinti edzéseket márciusban kezdtük műfüves pályán. a csapat a Dunántúli Regionális Bajnokságban folytatta a tavaszi szereplést. Az őszi szezont az első helyen zártuk és már nagyon vártuk a bajnokság folytatását. Az edzések látogatottságával elégedett voltam, 16 játékos közül 12-14 mindig részt vett az edzéseken.

Játékrendszer:
A csapattal   1-1-3-1; 1-2-1-2 és az 1-2-2-1 es felállásokat gyakoroltuk,amit  mérkőzés közben is sikeresen alkalmaztunk.

Mentális fejlődés:
A játékosoknál, úgy gondolom ezt pozitívan sikerült elérnem, ami meg is mutatkozott az eredményes játékban.
Technika:
Ebben a korban az egyik legfontosabb a lábbal, labdával való koordináció elsajátítása.

Mérkőzés eredmények:

ASE – Kozármisleny  10:1
ASE – Szekszárd         9:1
Kalocsa – ASE             9:12
ASE – PSE                    10:3
ASE – Mohács            10:1

Edzői értékelés:
Gratulálok a játékosaimnak a Bajnoki címhez, mert egész évben keményen dolgoztak, hogy elérjék ezt az eredményt, Baján a záró tornán Bács megye legjobb csapatai között szerepeltek ahol a második helyet szerezték meg. Örömteli volt ezen a tornán átvenni az első helyért járó kupát és az arany érmeket. Külön gratulálok Nagy Máténak, aki 30 góllal lett a gólkirály a bajnokságban. Dicséretet érdemelnek jó teljesítményükért: Bognár Botond, Szendrei Ákos, Lénárt Márk, Nagy Máté, Dornfeld Donát, Rákosi Balázs, Tar-Lukács Máté, Borsi Dominik
Köszönet:
Köszönöm a szülők pozitív hozzáállását a „B” közép lelkes szurkolását.
Üzenet:
Merjetek nagyot álmodni és a sport a (labdarúgás) valóra váltja az álmaitokat.

Edző:
Kollarics Zsolt