ASE U14-es csapatának értékelése a 2010-2011 évi bajnokságban PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 27. hétfő, 09:59

2010-2011 évi bajnokság.

U-14.

 

Csapatunk az U-15-ös korosztályú bajnokság Dél-nyugati csoportjában szerepelt. A korosztályváltás miatt csak 7 fő maradt a 97’-es születésű gyerekek közül, hozzájuk érkezetek 98’-as születésű gyerekek 8 fő. Sikerült visszacsábítani két gyermeket, (Szintai Kristóf, Kovács Gergő) akik korábban befejezték a futballt, de megkeresésemre újból elkezdték az edzéseket. Így a keretünk 17 főre emelkedet.
A felkészülés kezdetekor megfogalmazott célokat és a csapat elé reálisan kitűzött célokat sikerült megvalósítani. A júliusi és az augusztusi hónapokban a nyári alapozás kezdetekor az edzésen való részvétel hiányos volt a nyaralások miatt. Szeptembertől, ahogy elkezdődött az iskola az edzés látogatottság is megfelelő lett. A 17 keretből szinte minden edzésen 14-15 fővel folytak az edzések. A bajnokságban hazai pályán a 4-3-3-as játékrendszerben, idegenben és az erősebb csapatok ellen a 4-4-2 játékrendszerben futballoztunk felváltva. A nyújtott teljesítmény és hozzáállás elfogadhatónak mondható, főleg annak tükrében, hogy rendszeresen 1-2 évvel idősebb csapatok ellen kellett futballozni. A bajnokság folyamán azokat a mérkőzéseket, amiket meg lehetett nyerni azokat megnyertük, sőt még egy bravúrt is tudtunk hozni hazai pályán a Mézga FC legyőzésével. Volt több olyan mérkőzés ahol kimondottan jól játszottunk minden tekintetben felvettük a versenyt az ellenfeleinkkel, a fizikai hátrányt leszámítva.
A játékosok nagy része megtanulta a játékrendszerben való gondolkodás és cselekvés alapjait, ami a jövőre nézve örvendetes lehet.
Mindenképpen szeretnék kiemelni pár játékost, akik a hozzáállásuk és a mutatott játékuk alapján megérdemlik.
Végig egyenletes és kimagasló teljesítményt nyújtott a csapat vezéregyénisége volt: Budai Zsolt. Sajnos az utolsó fordulókban nem számíthattam rá sérülés miatt.
Nagyon jó teljesítményt nyújtott: Késmárki Kristóf, Lakatos Gergő, Kiss Patrik, Pál Achilles.
Kicsit hullámzó teljesítményt nyújtott, de mindenképpen dicséretet érdemel: Németh Viktor, Palló Valentin, Szintai Kristóf és a két kapus Sánta Balázs és Pámer Krisztián.
Köszönetet szeretnék még mondani a szakosztály vezetésének és minden dolgozójának egész évi segítőkész munkájukért.

 Edző:
Erdélyi Péter