ASE U-12 labdarúgó csapatának 2010-2011 éves értékelése PDF Nyomtatás E-mail
2011. június 17. péntek, 08:46

Csapatunk az U13-as korosztályú másodosztályú bajnokság Dél-nyugati csoportjában szerepelt. A korosztályváltás miatt csak nyolc fő maradt a”régiek közül”, a csapat másik része az újonnan érkezőkből állt, köztük 2000 és 2001-es születésűek is voltak.
A nyújtott teljesítmény elfogadhatónak mondható, főleg annak tükrében, hogy rendszeresen 1-2 évvel idősebb csapatok ellen szerepeltünk.
Az év folyamán azokat a mérkőzéseket, amiket hoznunk kellett, egy kivétellel sikerült megnyernünk, volt egy emlékezetes „vízilabda” mérkőzésünk a PMFC ellen, és volt néhány kimondottan jó mérkőzés, ahol a fizikai hátrányt leszámítva minden tekintetben felvettük a versenyt ellenfeleinkkel.(és itt nem csak a győztes mérkőzéseinkről beszélhetünk.)
 
A kitűzött célokat tekintve:

 

Játékrendszerben a 4-3-3-as felállás volt az alap, amit, sajnos meg kellett változtatni az év folyamán képességbeli és technikai-taktikai okok miatt. A második félév nagy részében, amikor minden játékos rendelkezésre állt, 4-1-4-1-es formációban próbálkoztunk.

Csapat taktikai- technikai felkészültség:

A játékosok és az újak nagy része megtanulta a rendszerben való gondolkodás és cselekvés alapjait, amire a későbbiekben majd lehet építeni.

Egyéni taktikai- technikai felkészültség:

Örömteli, hogy az eddig is ügyesnek mondott játékosok érezhetően még tovább fejlődtek (Lacza Máté, Tímár Kristóf, Kugli Ákos), az újak közül néhányan stabil csapattagokká váltak (Lökös József, Kis Péter), és a „fiatal” Laczkó Krisztián, Pál Marci páros is sokat fejlődött az év során.

Mentális, emocionális felkészültség:

A csapat jól viselte a súlyosabb kudarcokat is, sikerült végig „tűzben tartani” a társaságot. Kirívó fegyelmezetlenség sem az öltözőben, sem a futballpályán, az év folyamán nem történt.

Kiemelhető játékosok:

Akik az egész idény alatt egyenletes, jó teljesítményt nyújtottak: Lacza Máté és Tímár Kristóf

Nem sokkal maradt el tőlük Kugli Ákos, Hajpál Kevin, Lökös József.

Sajnos sérülések és egyéb okok miatt Kis Péter és Ágics Péter adottságait, képességeit nem tudtuk maximálisan kihasználni.

Köszönetet szeretnénk még mondani a szakosztály vezetésének és minden dolgozójának egész évi segítőkész munkájukért, a feltétetlek biztosításáért.

Edző: 
Sánta István