Gszelmann Kupa 2011 PDF Nyomtatás E-mail
2011. január 23. vasárnap, 09:35


Az Atomerőmű SE U-11-es foci csapata

 

Ez évben is megrendezte az ASE a hagyományos Gszelmann Kupa teremlabdarúgó tornát a 2000-2001-es korosztály számára. Sipos György edző irányította ASE csapata mellett még 5 csapat kapott meghívást.

A résztvevő csapatok a következők voltak:

ASE

PSE

Kalocsa

Mohács

Tolna

Hidas SE


A torna körmérkőzésekkel zajlott, így végig izgalmas volt. A csapatokat szép számmal elkísérték a szülők, hozzátartozók is, akik lelkesen és sportszerűen szurkolták végig a mérkőzéseket. A két paksi csapat összecsapását  ezúttal a Paksi SE nyerte , amely 1 - 0 arányban bizonyult jobbnak az ASE csapatánál. A tornán végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtott  a Hidas SE és a Kalocsa csapata. A végső sorrend az előbbi két csapat  mérkőzésén dőlt el. Sokáig nem született gól ezen az összecsapáson, ám végül 1 - 0 arányban a Hidas SE csapata diadalmaskodott.

A torna végeredménye:

1.   HIDAS SE

2.   KALOCSA

3.   MOHÁCS

4.   PSE

5.   ASE

6.   TOLNA

 

Különdíjasok:

Gólkirály: Forray Mátyás  (Hidas SE)   6 góllal

Legjobb kapus: Fóris Dávid   (Tolna)

Legjobb paksi játékos: Pál Márton  (ASE)

 

A Paksi Labdarúgó Klub felajánlásában 13-13 labda került átadásra a két paksi csapat részére, amit ezúttal is köszönnek a csapatok. Ugyanakkor köszönet jár Gszelmann Henriknek, aki szívén hordja a paksi utánpótlás labdarúgását és minden évben megrendezi a Kupát.