U-12 labdarugó csapat félévi értékelése PDF Nyomtatás E-mail
2010. december 13. hétfő, 08:26

 


ASE U12 labdarúgó csapat 2010-2011 bajnokság I. félév értékelése

Csapatunk az elmúlt évhez hasonlóan az U13-as korosztályú másodosztályú bajnokság Dél-nyugati csoportjában szerepel.

Mérlegünk:

3 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség, ami elfogadhatónak mondható.
Ha idősebbek és jobb képességű csapatok ellen játszottunk, nem sok esélyünk volt (Pécs, Siófok, Nagykanizsa, Baja), a hasonló kaliberű csapatokkal szorosabb mérkőzéseket vívtunk (Szentlőrinc, Kaposvölgye, Kaposvár, Kozármisleny), és a szezonban sikerült háromszor győztesen elhagynunk a pályát (Lenti, Mézga, Barcs)

A kitűzött célokat tekintve:
Játékrendszerben a 4-3-3-as felállással próbálkoztunk a legtöbbször, próbáltuk tartalommal megtölteni, ami sajnos különböző okok miatt (sérülések, képességbeli hiányosságok, hiányzások) nem mindig sikerült.

Csapat taktikai-technikai felkészültség:
Az alapvető taktikai-technikai dolgokkal megismerkedtek a játékosok, a mérkőzés közben azonban még kevesen képesek alkalmazni, betartani azokat. Még többet kell gyakorolni, fejlődni kell a rendszerben való játszani tudás megszerzéséért.

Egyéni taktikai-technikai felkészültség:
3-4 játékosnál határozott fejlődés történt az előző évhez képest is, a többiek is próbáltak becsülettel felzárkózni a képességeikhez mérten, több-kevesebb sikerrel.

Mentális, kognitív felkészültség:
Az év folyamán próbáltuk megértetni, elfogadtatni a játékosokkal,(szülőkkel) hogy milyen célokért küzdünk, mit kell ezért tenni, hogy még többet fejlődhessenek, csapatként küzdhessenek egymásért.

Kiemelhető játékosok:
Lacza Máté mind csapatkapitányként, mind játékosként példamutatóan szerepelt a szezonban. Tímár Kristóf edzésmunkájával valamint mérkőzéseken nyújtott játékával is elégedett lehettem. Kugli Ákos és Kiss Péter is sokat fejlődött az év során.

Paks, 2010. december 10.

Sánta Istvá
     edző