Négyből, négy! PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 21. vasárnap, 15:48

U-7 –es Utánpótlás labdarúgó csapatunk ismét kitett magáért. A kicsik negyedig teremtornájukat is veretlenül nyerték meg Kozármislenyben egy nyolc csapatos meghívásos teremtornán február 20.-án. Rangos ellenfeleket utasítottak maguk mögé és ezúttal Baranya megye egyik utánpótlásképző fellegvárában Kozármislenyben öregbítették az ASE hírnevét, megmutatva, hogy a paksi utánpótlás képzés is ,,jó”  kezekben van.

A tornára Baranya megye  jeles utánpótlás bázisai mellett, meghívást kapott Bács-Kiskun megyéből Kalocsa, és Tolna megyéből az ASE csapata. Két csoportban mérkőztek egymással a csapatok és a két csoportelső játszhatott egymással a döntőben a kupagyőzelemért. Az ,,A” csoportban az ASE szerezte meg az első helyet, a ,,B” csoportban pedig a Pécsi MFC végzett az élen. A döntőben az ASE remek játékkal, végig kézben tartva a mérkőzést 2- 1 arányban bizonyult jobbnak  a Pécsi MFC csapatánál.

Az ASE eredményei:

ASE    -    Kalocsa        0   :   0
ASE    -    Kozármisleny     6   :   1
ASE    -    Pécsi MFC ,,B”  1   :   0
ASE    -    Pécsi MFC ,,A”  2   :   1

Különdíjasok:

Gólkirály:        Szendrei Ákos (ASE, 6 gól)
Torna válogatott:    Borsi Dominik (ASE)

Az ASE csapatának tagjai voltak:

Szendrei Ákos  csk., Borsi Dominik, Osztermájer Gábor, Ács Milán, Pintér Patrik, Pásztor Barnabás, Leimszieder Bence, Klettlinger Bence.
Edző. Balogh László