AZ ATOMERŐMŰ SE VENDÉGE VOLT VARGA ZOLTÁN! PDF Nyomtatás E-mail
2007. november 16. péntek, 03:59

AZ ATOMERŐMŰ SE VENDÉGE VOLT VARGA ZOLTÁN!

 

Varga Zoltán

 

2007. november 16.-án, egy ködös, hideg délutánon neves vendég érkezett a paksi ASE Utánpótlás Labdarúgó Egyesület Gesztenyés úti sporttelepére.
Több éve már annak, hogy év vége felé az ASE Öregfiúk Labdarúgó csapata és az ASE Utánpótlás edzők egy közös kispályás teremmérkőzéssel majd közös vacsorával búcsúztatják az évet.
Nos így történt ez évben is, a változás csupán annyi volt, hogy az ASE Öregfiúk az eseményre meghívták régi barátjukat, a neves labdarúgó legendát és sport szakembert Varga Zoltánt is, aki eleget téve a meghívásnak időt szakított egy paksi látogatásra.

Az ASE Utánpótlás Labdarúgó Egyesület vezetése megragadta az alkalmat és egy szakmai délutánra invitálta a neves szakembert.

A szakmai délután keretében Orosz József Utánpótás szakágvezető bemutatta az egyesületet, ismertetve az egyesület múltját, jelenét, jövőképét, napi gondjainkat és persze eredményeinket is.

A délutáni program során Nagy Lajos az U-16 korosztály edzője bemutató edzést tartott csapatával az ASE centerpályán, melyet Varga Zoltán és az ASE utánpótlás edzők is megtekintettek , s közben közös szakmai értékelés , edzés elemzés történt.

Varga Zoltán személyében egy közvetlen, kiváló szakembert ismertünk meg, aki hosszas szakmai pályafutása során összegyűjtött ismereteit, hasznos tanácsait megosztotta velünk, kiemelve a számára ma is leginkább fontosnak ítélt tisztességes munkát, hozzáállást, valamint a sport szeretetét és a labdarúgás iránti alázatot.
Varga Zoltán nem csak értékelt, de egy kispályás mérkőzés keretében a pályán is megmutatta, hogy még most is kiválóan bánik a labdával.

A szakmai nap zárásaként közös vacsorán láttuk vendégül a neves sportszakembert.

Varga Zoltán úr megtiszteltetésnek vette a felkérést erre a szakmai délutánra, további sok sikert és eredményességet kívánt az ASE Utánpótlás Labdarúgó Szakosztályának, labdarúgóknak, edzőknek, sportvezetőknek.

Egy jó hangulatú Csapatkép Varga Zoltánnal
Fotó: Kókai Péter

Szerző: Balogh László (ASE)