Svédországi GOTHIA-CUP PDF Nyomtatás E-mail
2007. július 31. kedd, 03:54

Svédországi GOTHIA-CUP
GÖTEBORG

2007.07.13.-án 03-órakor indultunk a Svédországi GÖTEBORGBA rendezett GOTHIA-CUP-ra. Nagy várakozás előzte meg az utat, hiszen most először indultunk ezen a rangos ifjúsági-tornán. Dániai tranzit szállással enyhitettük a hosszú út fáradalmát.

Hétfőn kezdődött a torna a csoport meccsekkel. Mi egy ötfős csoportba kerültünk, ahol egy Amerikai, egy Grúz és két Svéd csapat volt az ellenfél. Sajnos nem sikerült a továbbjutás, hiszen szoros mérkőzéseken, mindig alúl maradtunk és így a vigasz ágon folytathattuk.
Itt sem termett babér számunkra, végig fölényben játszva 0:1-re kikaptunk és befejeztük a szereplésünket. Innentől kezdve az MTK U-14-es csapatának szorítottunk, akik meg is nyerték a korosztályuk versenyét.
Ha játékban nem is,fizikailag, agresszívításban fölénk nőttek ellenfeleink.
A TORNÁN 65-ORSZÁGBÓL 1585 CSAPAT VETT RÉSZT, AMELYET NAGYSZERÜ RENDEZÉS KISÉRT.
Játékosnak, vezetőnek nagyszerü élményt adott ez a tíz nap, amely nem jöhetett volna létre a PA Zrt támogatása nélkül. Ez uton is KÖSZÖNJÜK!!
Álló sor: Balogh Zsolt, László Gábor, Pölöskei Péter, Németh Roland, Miholics Milán, Horváth Gábor, Szász Dávid, Kónya Norbert, Fritz Walter, Felgyői Sándor, Nagy Lajos edző,
Térdelők: Rab Adrián, Ragoncsa Gergely, Balogh Viktor, Laták Bertold, Suszter László, Szintai Balázs, Alberczki Áron, Budai Dávid, Kesztyüs Barna.

Paks, 2007. 07.31.

Nagy Lajos - ASE, U-16 edző