Hagyományteremtő díjátadás PDF Nyomtatás E-mail
2005. február 15. kedd, 03:38

Hagyományteremtő díjátadás

Hagyományteremtő díj átadására került sor 2005. február 15-én az ASE Utánpótlás Labdarúgó Szakosztályánál. A téli felkészülési teremtornák alkalmával legjobb teljesítményt nyújtó játékost díjazta az Utánpótlás Labdarúgó Szakosztály vezetése.

2005 évben ezt a díjat Budai Dávid az U-13 korosztály játékosa kapta. A játékos nevével ellátott kupát Orosz József Utánpótlás Szakágvezeto adta át a csapattársak, játékostársak, edzok, szülok jelenlétében.

Budai Dávid 1992-ben született, 6 évesen kezdett el futballozni. 1998. óta az ASE utánpótlás labdarúgója. Jelenleg a II.sz. Általános Iskola 6. osztályos tanulója. Kituno tanulmányi eredményéért és kiváló sportteljesítményéért éveken keresztül elismerésben részesült már. Nem csak labdarúgásban jeleskedett, de más sportágakban is megyei és országos eredményeket ért el.

Díjazásban részesült a Tehetséges paksi Fiatalokért Alapítvány 2003. évi pályázatán. 2004. évben beválogatták a korosztályos Dél-Dunántúli labdarúgó válogatott keretbe, ahol kezdo játékosként léphetett pályára. Példaképe a volt ASE játékos, jelenlegi magyar válogatott, a Debreceni VSC védoje Éger László. Dávid kedvenc csapata a Debreceni VSC, a Barcelona és az Internazionale.

Gratulálunk Budai Dávid sportolónknak az eddigi sportteljesítményeihez és további sok sikert kívánunk neki.