A lányok félévi értékelése PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 17. péntek, 07:46


Félévi értékelés: A felkészülést július közepén heti három edzéssel kezdtük el a 2013/2014-es bajnokság őszi fordulóira. A létszám a nyaralások, táborok miatt változó volt, de többségében 12-14 fővel tudtunk végig edzeni.

A keret 20 főből áll, akik vegyes életkorúak. A 9 évestől a 15 éves korosztályig mindenféle évjárat előfordul a csapatban. Technikailag, fizikálisan, mentálisan nagyon nagy különbségek vannak a lányok között – főleg az eltérő életkor miatt – ezért a szakmai munka, az edzésprogram összeállítása, felépítése nehéz feladat elé állít. Van még miben fejlődnünk.

A csapat az U15-ös bajnokság Déli csoportjában szerepel, ahol 9 ponttal a PVSK és a Kaposvár mögött a 3. helyen áll az őszi fordulók után.

A góllövő listán Csigi Eszter az előkelő 2. helyen áll 15 lőtt góllal.

Technikailag, taktikailag még sokat kell fejlődnünk a tavaszi mérkőzésekre, de a lányok harcosságban, küzdeni akarásban jelesre vizsgáztak.

A csapat minden tagja dicséretet érdemel, de külön kiemelendő Csigi Eszter, Laszlóczki Anna, Kovács Zsuzsanna és Adorján Blanka jó teljesítménye.

A befektetett munka remélem, meghozza gyümölcsét, és a tavaszi fordulóban még eredményesebben tudunk szerepelni.

Megyei bajnokság - lányok

Félévi értékelés: A felkészülést július közepén heti három edzéssel kezdtük el. A létszám a nyaralások, táborok, munka miatt változó volt, de többségében 12-14 fővel tudtunk végig edzeni.

A keret 16 főből áll, kettő fő az U15-ös keretből játszik a nagyobbak között.

Sajnos vegyes életkor miatt nagyon nehéz egy megfelelő edzéstervet összeállítani, hiszen a 9 éves és a 18 éves lányok között nagyon nagy a különbség fizikálisan, mentálisan, gondolkodásmódban és technikailag is. Edzéseken az eredményesség érdekében legalább 3-fele kellene differenciálni, de ez kivitelezhetetlen.

A csapat a megyebajnokságban szerepel, eddig jó eredménnyel. 3 forduló után 19 ponttal az I. helyen állnak a lányok az őszi forduló befejezésével. Külön öröm, hogy Cserepes Dóra 2., Laszlóczki Anna a 4. helyen áll a góllövő listán.

A csapat minden tagja dicséretet érdemel az ősszel nyújtott teljesítményért. Remélem, hogy a téli és a tavaszi fordulókban is ilyen eredményesek leszünk.

 

 

 

Edző: Klopcsikné S. Mária