Világbajnokság 2005. - hazaérkezés

2005.09.10, 00:00 Judo
Világbajnokság 2005, KairóHaza-érkezés - reptéri fogadásMolnár Gyula fotóiA reptérenA sportág második magyar világbajnokát - Braun Ákost, a bronzérmes Ungvári Miklóst és a magyar csapatot hatalmas embertömeg fogadta a a ferihegyi reptéren. Paksról is érkezett egy nagy buszra való lelkes ember-áradat, hogy elsők között köszönthesse Paks második judo-világbajnokát és mesterét, Hangyási Lászlót. A repteret pillanatok alatt "megszállta" a piros-fehér-zöld különböző variációiba öltözött éneklő ember-sereg - és innentől kezdve magától érthetődő volt, hogy bizony addig el nem hallgatunk, amíg elő nem kerül a bajnok..Alig fél órányi - órányi várakozás után végül aztán mégis "előmerészkedett" a magyar csapat - és persze innentől kezdve, ha lehet, az eddiginél hangosabban énekeltünk, éljeneztünk és pezsgővellocsoltunk felvátva. Aztán másodpercek tört része alatt sorban egymás után 3-4-szer a levegőbe emelkedett mind Ákos, Miki és Laci bácsi is - majd a magyar delegációt sűrű gratulációk, hozzátartozók, barátok, újságírók, tévések és pezsgő lepték el pillanatokon belül..Természetesen elsők közt borult Ákos nyakába édesanyja és egyik legjobb barátja, a sportág első magyar világbajnoka - Kovács Antal is.

Világbajnokság 2005, Kairó
Haza-érkezés - reptéri fogadás


Molnár Gyula fotói
A reptéren
A sportág második magyar világbajnokát - Braun Ákost, a bronzérmes Ungvári Miklóst és a magyar csapatot hatalmas embertömeg fogadta a a ferihegyi reptéren. Paksról is érkezett egy nagy buszra való lelkes ember-áradat, hogy elsők között köszönthesse Paks második judo-világbajnokát és mesterét, Hangyási Lászlót.
A repteret pillanatok alatt "megszállta" a piros-fehér-zöld különböző variációiba öltözött éneklő ember-sereg - és innentől kezdve magától érthetődő volt, hogy bizony addig el nem hallgatunk, amíg elő nem kerül a bajnok..
Alig fél órányi - órányi várakozás után végül aztán mégis "előmerészkedett" a magyar csapat - és persze innentől kezdve, ha lehet, az eddiginél hangosabban énekeltünk, éljeneztünk és pezsgővellocsoltunk felvátva. Aztán másodpercek tört része alatt sorban egymás után 3-4-szer a levegőbe emelkedett mind Ákos, Miki és Laci bácsi is - majd a magyar delegációt sűrű gratulációk, hozzátartozók, barátok, újságírók, tévések és pezsgő lepték el pillanatokon belül..
Természetesen elsők közt borult Ákos nyakába édesanyja és egyik legjobb barátja, a sportág első magyar világbajnoka - Kovács Antal is.

ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%