Változás a kosárlabda szakosztály élén

2016.06.10, 12:27 Kosárlabda
A tizenhat éves regnálása alatt négy bajnoki címet, négy magyar kupát és számtalan érmet jegyző Tóth János helyét Jan Pavlik veszi át.  

A szakosztály irányítását az 1999/2000-es szezon közben átvevő Tóth János első sikerét rögtön az első teljes szezonjában jegyezte, mikor is a csapat egy örökké emlékezetes mérkőzésen, a Kaposvár otthonában elhódította a magyar kupát. Az első trófeát még számtalan újabb követte, a szakvezető irányítás alatt klubunk egyértelműen a kétezres évek első évtizedének meghatározó és kiemelkedő csapatává vált. Az eredményesség az elmúlt években is megmaradt, a bajnokság folyamatosan változó erőviszonyai közepette is rendre szállították az érmeket a kosarasok.

A tizenhatodik szezon lezárultával úgy érezte szakosztályvezetőnk, hogy a nukleáris iparágban betöltött pozíciójának megváltozásával járó, megszaporodott munkahelyi teendők mellett már nem jutna ideje azzal az intenzitással vezetni a szakosztályt, mint tette azt a korábbiakban, így jelezte lemondási szándékát a klub elnöksége felé.

Szerencsére az utód kiválasztásakor az elnökségnek nem kellett sokáig keresgélnie, hiszen korábbi bajnokunk és közönség kedvencünk, Jan Pavlik immáron két éve a szakmai stábot erősíti. Korábbi válogatott játékosként, paksi ikonként rálátással bír a kosárlabdában, valamint az Atomerőmű SE-n belül zajló folyamatokra, ismeri a közeget és az embereket, így teljes körűen át tudja venni a távozó Tóth János feladatait, melyeket a technikai vezetői feladatok megtartása mellett fog végezni. János természetesen nem távolodik el teljesen a kosárlabdától, a továbbiakban tapasztalatával és tanácsaival segíti az új szakosztályvezető munkáját.

Köszönünk mindent János és sok sikert kívánunk a folytatásban!

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%