Rotterdam 2005.

2005.05.20, 00:00 Judo
Judo szakosztály - Rotterdam 2005Ahogy mi örültünk ... Képriport1. - 11. képKis csapatunk nagy készülődés és öröm közepette fogadta újdonsült Európa Bajnokunkat és a magyar EB-csapatot a Ferihegyi repülőtéren. Megérkeztek a PAKSI ATOMERŐMŰ JUDOSAI - Hangyási László mesteredző vezetésével- Braun Ákos, Mészáros Anett, Bor Barna és Kovács Antal. Egy arany, egy bronz és egy ötödik hely a paksi mérleg - amivel az Atomerőmű SE hozzájárult az idei sikerekhez.. nagy szerepük volt benne, hogy ez lehessen a sportág legsikeresebb EB-csapata 1986 óta! Volt is minden, ami ilyenkor szükséges.. taps, nevetés, a győztes levegőbedobálása, pezsgőben fürdetés, ..12. - 14. képHaza felé a buszon Kanczler Pisti és Kovács Anti vezényletével lebonyolódott a verseny és néhány régi történet elevenítése. Megszólaltattuk a közismerten szűkszavú bajnokot és .. jó volt a hangulat ;) 15. - 32. képPakson a Városháza előtt népes tábor fogadta az ünneplő csapatunkat. Hetzmann Albert, az Atomerőmű SE elnöke és Herczeg József alpolgármester urak köszöntötték az érkezőket. Köszönjük mindenkinek a segítséget a szervezésben!33. - 42. képEste pedig szűkebb körben ünnepeltük a bajnokot az Új Hullám - Gastroblues Sörözőben - amit Benkő Zsolt egy kis élőzenével fűszerezett nekünk. Köszönjük, hogy eljátszotta kérésünkre Ákos egyik kedvenc számát - a Little Winget! Élménybeszámolót is hallhattunk - itt Anti támogatta a szűkszavú ünnepeltet, ezt az élménybeszámolót egyébként a Paksi TV is rögzítette. Köszönjük a segítséget Gárdai Györgynek!

Judo szakosztály - Rotterdam 2005
Ahogy mi örültünk ... Képriport

1. - 11. kép
Kis csapatunk nagy készülődés és öröm közepette fogadta újdonsült Európa Bajnokunkat és a magyar EB-csapatot a Ferihegyi repülőtéren. Megérkeztek a PAKSI ATOMERŐMŰ JUDOSAI - Hangyási László mesteredző vezetésével- Braun Ákos, Mészáros Anett, Bor Barna és Kovács Antal. Egy arany, egy bronz és egy ötödik hely a paksi mérleg - amivel az Atomerőmű SE hozzájárult az idei sikerekhez.. nagy szerepük volt benne, hogy ez lehessen a sportág legsikeresebb EB-csapata 1986 óta! Volt is minden, ami ilyenkor szükséges.. taps, nevetés, a győztes levegőbedobálása, pezsgőben fürdetés, ..






















12. - 14. kép
Haza felé a buszon Kanczler Pisti és Kovács Anti vezényletével lebonyolódott a verseny és néhány régi történet elevenítése. Megszólaltattuk a közismerten szűkszavú bajnokot és .. jó volt a hangulat ;)





15. - 32. kép
Pakson a Városháza előtt népes tábor fogadta az ünneplő csapatunkat. Hetzmann Albert, az Atomerőmű SE elnöke és Herczeg József alpolgármester urak köszöntötték az érkezőket. Köszönjük mindenkinek a segítséget a szervezésben!



































33. - 42. kép
Este pedig szűkebb körben ünnepeltük a bajnokot az Új Hullám - Gastroblues Sörözőben - amit Benkő Zsolt egy kis élőzenével fűszerezett nekünk. Köszönjük, hogy eljátszotta kérésünkre Ákos egyik kedvenc számát - a Little Winget! Élménybeszámolót is hallhattunk - itt Anti támogatta a szűkszavú ünnepeltet, ezt az élménybeszámolót egyébként a Paksi TV is rögzítette. Köszönjük a segítséget Gárdai Györgynek!




















ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%