Róma - edzőtábor

2005.08.15, 00:00 Judo
Róma edzőtábor2005.08.15-24.A felnőtt világbajnokságra készülő judosaink Olaszországban edzőtáboroztak az elmúlt másfél hétben.A Paksi Atomerőmű SE judosai közül Braun Ákos, Bor Barna és Mészáros Anett vett részt a római táborban Hangyási László vezetésével. A tábor jól sikerült, sok küzdelmi edzést tartottak és partnerből sem volt hiány.A felkészülési program Magyarkanizsán folytatódik, szűk egy hét erejéig.A felkészülés itthon illetve az elkövetkező napokban Magyarkanizsán folytatódik egy nemzetközi táborban, ahol Kovács Anti is vissza-kapcsolódik a munkába, hogy segíthesse a többiek felkészülését és ahol a küzdelmi edzések mellett remélhetőleg már egy kis termál-fürdőzésre is lehet lehetősége a csapatnak a tábor keretei között. A világbajnokság helyszínére szeptember 6.-án utazik ki a magyar csapat.Szeptember 6.-án indul a gép Egyiptomba, a Paksi Atomerőmű színeiben Braun Ákos, Bor Barna és Mészáros Anett száll harcba a világbajnokságon Hangyási László tanítványai közül.2005.08.15-24., Róma, edzőtábor - fényképek1. Az edzés első pillanatai. Elől Nagysolymosi Sándor Férfi Szakág-vezető gondoskodik a kép hangulatáról.2. Szemben Mészáros Anett a küzdelem hevében.3. Fehérben Braun Ákos igyekszik megtalálni a fogását.4. Bor Barna a harc egyik lélegzetvételnyi szünetében.5. Ákos indítását igyekszik hárítani olasz ellenfele.6. Nagysolymosi Sándor edzőpartnerére koncentrál.7. Barna egy válldobást indít éppen.8. Anett akció közben.9. Egy jó edzés meglehetősen izzasztó tud lenni – főleg az augusztusi melegben. Érdemes szemügyre venni Barna judogiját! 10-12. Ákos és Anett az edzés végi ledobások közben.     13-14. Edzések közötti kikapcsolódás.. ha maradt még erőd és kialudtad magad, csocsó.Bal oldali képen Ungvári Miklós és Toncs Péter.

Róma edzőtábor
2005.08.15-24.


A felnőtt világbajnokságra készülő judosaink Olaszországban edzőtáboroztak az elmúlt másfél hétben.
A Paksi Atomerőmű SE judosai közül Braun Ákos, Bor Barna és Mészáros Anett vett részt a római táborban Hangyási László vezetésével. A tábor jól sikerült, sok küzdelmi edzést tartottak és partnerből sem volt hiány.
A felkészülési program Magyarkanizsán folytatódik, szűk egy hét erejéig.
A felkészülés itthon illetve az elkövetkező napokban Magyarkanizsán folytatódik egy nemzetközi táborban, ahol Kovács Anti is vissza-kapcsolódik a munkába, hogy segíthesse a többiek felkészülését és ahol a küzdelmi edzések mellett remélhetőleg már egy kis termál-fürdőzésre is lehet lehetősége a csapatnak a tábor keretei között.
A világbajnokság helyszínére szeptember 6.-án utazik ki a magyar csapat.
Szeptember 6.-án indul a gép Egyiptomba, a Paksi Atomerőmű színeiben Braun Ákos, Bor Barna és Mészáros Anett száll harcba a világbajnokságon Hangyási László tanítványai közül.

2005.08.15-24., Róma, edzőtábor - fényképek


1. Az edzés első pillanatai. Elől Nagysolymosi Sándor Férfi Szakág-vezető gondoskodik a kép hangulatáról.


2. Szemben Mészáros Anett a küzdelem hevében.


3. Fehérben Braun Ákos igyekszik megtalálni a fogását.


4. Bor Barna a harc egyik lélegzetvételnyi szünetében.


5. Ákos indítását igyekszik hárítani olasz ellenfele.


6. Nagysolymosi Sándor edzőpartnerére koncentrál.


7. Barna egy válldobást indít éppen.


8. Anett akció közben.


9. Egy jó edzés meglehetősen izzasztó tud lenni – főleg az augusztusi melegben. Érdemes szemügyre venni Barna judogiját!






10-12. Ákos és Anett az edzés végi ledobások közben.

   
13-14. Edzések közötti kikapcsolódás.. ha maradt még erőd és kialudtad magad, csocsó.
Bal oldali képen Ungvári Miklós és Toncs Péter.

ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%