Nagy csatát hozott a Face Kings - Alibi meccs

2016.03.03, 19:25 Kosárlabda
A többi meccsen érvényesült a papírforma.  

 

Face Kings – Alibi KC 43-45

 

A tavaszi kör, 6. hete izgalmas összecsapással kezdődött.

A második helyen álló Alibi, esélyeshez méltón kezdett, és már az első negyedben magához ragadta a kezdeményezést. A folytatás viszont korántsem alakult iyen egyértelműen.

A szezont botladozva kezdő Face Kings a tavasszal már sokkal jobb formát kezdett mutatni, és ezt ezen a meccsen is megmutatta. A második játékrészben hamar utolérték riválisukat, majd fordítani is tudtak, így a félidőben már a hazaiak oldalán volt az előny.

A fordulás után tovább élesedett a küzdelem, de az újabb 10 perc elteltével sem változott az eredmény, így a Face Kings kezdhetett reménykedni. A záró etapban viszont az Alibi mutatta meg miért is áll olyan előkelő helyen a tabellán. Bár ekkor is inkább a küzdelemről szólt a játék, a vendégeknek mégis sikerült fordítaniuk, és ha két ponttal is, de megnyerték a csatát.

 


 

Nyenyekek – Ultra Violák 43-39

 

Az Ultrák kezdtek jobban, de a Nyenyekek a második 10 percre magukra találtak és gyorsan át is vették a vezetést. Innentől már hiába tettek meg mindent az Ultrák a Nyenyekek már nem engedték ki kezükből az irányítást és megnyerték a mérkőzést.

 


 

Old Boys – ASE Kadett 73-60

 

A szokásos forgatókönyv szerint zajlott az Old Boys újabb meccse. Már az első negyedben 11 pontos különbséget harcoltak ki, amit a félidőre 19-re növeltek. A nagy különbségnek köszönhetően már az is belefért, hogy a térfélcserét követően visszavegyenek a tempóból, így is újabb magabiztos sikert arattak.

 


 

Zóna-kosár – Street Boys 47-35

 

Már az első 10 percben a Zónához került az irányítás, és a hazaiak a folytatásban sem lassítottak. A második negyedet 17-4-re nyerték és ezzel gyakorlatilag el is döntötték az összecsapást. A második félidő már nem hozott változást a Zóna-kosár megnyerte a mérkőzést, ezzel életben tartva az esélyt a második helyre.

 


 

Puszta 5 City – Vak Baglyok 67-45

 

A City nem sok esélyt adott a Baglyoknak. A mérkőzés elejétől irányítva a mérkőzést, folyamatosan növelték előnyüket és végül nagy arányú győzelmet arattak.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%