Meglepetés Street Boys győzelem

2013.01.21, 15:20 Kosárlabda
Meglepetéssel indult a városi bajnokság, tavaszi 2. fordulója.

 

Street Boys – Alibi KC:

A Street Boys kezdett jobban (6-1), az Alibi azonban hamar kapcsolt, és felzárkózott. Innentől a félidőig kiegyenlített lett a küzdelem, egyik csapat sem tudott elszakadni a másiktól (18-18). Fordulás után azonban megváltozott a játék képe. Míg a Boys védelme feljavult, és rendre kosarat tudtak szerezni, addig az Alibi a harmadik és negyedik negyedben csak büntetőből talált be, így a Street Boys megérdemelten nyerte meg az összecsapást!


 

Ultra Violák – Ankle City:

Viszonylag szoros első negyed után, robbantott a City és a félidőre komoly 17 pontos előny harcolt ki magának. A 3. negyed inkább a küzdelemről szólt, melyből az Ultrák jöttek ki jobban, de csak 2 pontot sikerült ledolgozniuk hátrányukból. A záró etap viszont újra a „vendég” csapaté lett, így az Ankle City múlt heti győzelme után, ismét nyerni tudott.


 

Vak Baglyok – Face Kings:

A Face Kings volt a mérkőzés toronymagas esélyese, de ez a félidőig egyáltalán nem látszott, mert a Baglyok magabiztosan és elszántan kosaraztak, csupán 6 ponttal maradtak le riválisuktól. A Kings-es fiúk viszont feljavultak a második 20 percre, és magasabb fokozatra kapcsoltak. Fokozatosan növelve a különbséget begyűjtötték az újabb diadalt, mellyel a tabella 3. helyére ugrottak.


 

Space Jam – Old Boys:

A még veretlen Old Boys, kemény ellenfelet kapott ebben a fordulóban. A Space Jam harcosan küzdött és végig tapadt ellenfelére. A meccs nagy részében felváltva estek a kosarak, de az „öregfiúk” végig meg tudták tartani pár pontos előnyüket, így továbbra is veretlenül vezetik a tabellát!


 

A hét legjobb pontszerzője: Túri Dávid (29/3) a Face Kings játékosa lett!

 

A mérkőzésekről készült statisztikákat a „Városi Bajnokság” menüpontnál, a „program” fül alatt találjátok, vagy itt!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%