Június 19-20-án rendezik a rangos Kispest Open paksi kiemelt „A+” fordulóját

2010.06.08, 16:35 Szabadidő
Maratoni 8 fordulóból álló Kispest Open strandröplabda versenysorozat elérkezik az utolsó "A+" kategóriás állomásához, VII. fordulót PAKSON rendezik, ami már egy jól bevált helyszín a magyar strandröplabdázás és a Kispest Open történetében, ami a felnőtt versenyeket illeti. Paksi forduló többszörös izgalmakat tartogat, ugyanis idei szezonban Paks a kiemelt helyszín a sorozatban, kiemelt pontokért (országos ranglista pontokért) küzdenek az ország legjobb strandröplabdázói az ürgemezei strandon.

 2009-ben is az egyik legszínvonalasabb torna volt a sorozatban, 6 pályán mérhették össze tudásukat a férfi-női és vegyes párosok, profi és amatőr kategóriában egyaránt.

 

 

Mind a játékosoknak mind a nézőknek, érdeklődőknek izgalmas élményeket nyújtott a paksi torna. Paksi közönség is betekintést kapott a strandröplabdázás szépségeibe. Tolna megyei kötődésű versenyzők (Tóth Gábor kétszeres magyar bajnok és dr. Balczó Noémi) kimagaslóan szerepeltek, aranyéremmel koronázták a két nap küzdelmeit.
 A remek hangulatról Cseh Attiláék és Kerekes Balázs a Kispest Open főszervezője és csapata gondoskodott, bogrács halászlével –híres paksi halászlével vendégelték meg a játékosokat és érdeklődőket egyaránt. Mindenki egy felejthetetlen hétvégét töltött Pakson!
Idei verseny különlegessége lesz, hogy a felnőtt versenyek mellett utánpótlás bajnokságot is szerveznek Poór József testnevelő vezetésével, így a fiatalabb korosztálynak is lehetőség nyílik megmérettetni magát a paksi homokon a profi verseny előtt.
Június 15-én megkezdődnek a pályaépítési munkálatok, ahol a versenyek előtt minden érdeklődő kipróbálhatja a hazánkban egyre népszerűbbé váló strandröplabdázás élményét és örömeit. Keddtől minden strandröplabdázni vágyót szeretettel vár az ürgemezei strand!
A versenyekről különböző médiák is beszámolókat, interjúkat és felvételek készítenek.
Mindenkit sok szeretettel várunk, nevezni a helyszínen is lehet!
Helyszín: Paks, Ürgemezei Strandfürdő
Kezdési Időpont: Június 19. szombat 10.00.
Kategóriák: Profi, felnőtt női/férfi páros, vegyes páros, amatőr bajnokság.
Utánpótlás verseny: Június 17. csütörtök


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%