Díszpolgári címet idén Kozmann György kenus kapta

2008.10.16, 00:00 Kajak-kenu
Díszpolgári és Pro Urbe kitüntetések adományozása is szerepelt a testületi ülés napirendjén. Zárt ülésen döbtöttek úgy a városatyák, hogy 2008-ban a pekingi olimpián hősiesen helyt álló, és bronz érmet szerző Kozmann György kenus lett a város díszpolgára, míg a Pro Urbe kitüntetést dr. Kárpáthi István és a Roger Schilling Egyesület érdemelték ki. Hajdú János polgármester a következőkkel indokolta a képviselők döntését.{mp3}081016_hajdu_kituntetes{/mp3} Csütörtökön este a Paksi Városi Művelődési Központban műsoros ünnepi testületi ülést tartottak, melynek keretében átadták a város két legfontosabb kitüntetését. Díszpolgári címet idén Kozmann György kenus kapta. Kozmann György távollétében édesapja vette át a város legmagasabb kitüntetését.Forrás: Fortuna Rádió

Díszpolgári és Pro Urbe kitüntetések adományozása is szerepelt a testületi ülés napirendjén. Zárt ülésen döbtöttek úgy a városatyák, hogy 2008-ban a pekingi olimpián hősiesen helyt álló, és bronz érmet szerző Kozmann György kenus lett a város díszpolgára, míg a Pro Urbe kitüntetést dr. Kárpáthi István és a Roger Schilling Egyesület érdemelték ki.

Hajdú János polgármester a következőkkel indokolta a képviselők döntését.

{mp3}081016_hajdu_kituntetes{/mp3} 

Csütörtökön este a Paksi Városi Művelődési Központban műsoros ünnepi testületi ülést tartottak, melynek keretében átadták a város két legfontosabb kitüntetését. Díszpolgári címet idén Kozmann György kenus kapta. Kozmann György távollétében édesapja vette át a város legmagasabb kitüntetését.

Forrás: Fortuna Rádió


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%