Bravúros Street Boys

2014.03.11, 19:26 Kosárlabda
A sérülésektől tizedelt Old Boys csapata visszalépett a bajnokságtól!

 

Face Kings – Street Boys 56-60

Az idei szezonban eddig botladozó Street Boys, már a mérkőzés elején meglepte ellenfelét, hiszen az első 10 perc derekára már 8 ponttal is vezetett. Ekkor azonban a Face Kings is belehúzott, és a negyed végére 2 pontra csökkentette a különbséget. A vezetést azonban egészen a félidő végéig nem tudták átvenni a „hazaiak”, mert a Boys továbbra is szívósan küzdött, és rendre magánál tartotta az előnyt. Az utolsó percek hibái viszont megbosszulták magukat, így a Face várhatta a folytatást 4 pontos előnnyel.
A fordulás után újabb 5 ponttal, már 9 pontos előnyhöz jutottak a Kings-es játékosok, de a narancs mezesek nem hagyták magukat, így a harmadik játékrész közepén már újra ők vezettek, sőt az 1 pontos előny a záró játékrészre is megmaradt. Az utolsó 10 perc újra a Street Boys pillanataival kezdődött, és az ekkor kivágott 10-0-s rohammal, el is döntötték az összecsapást.



Ultra Violák – Alibi KC 26-48

Szoros első negyed után az Alibi érvényesítette érőfölényét, és fokozatosan elhúzva ellenfelétől, sima győzelmet aratott.



Vak Baglyok – Puszta 5 City 54-77

A sereghajtó fogadta a listavezetőt, és ennek megfelelően már az első negyedtől fokozatosan nőtt a csapatok közt a különbség. Bár a Vak Baglyok is becsülettel küzdött, de így sem tudta megnehezíteni esélyesebb riválisa dolgát.



Judoplasztika – Puszta 5 City 44-48

A City 2 napon belül már a második mérkőzését játszotta, de az első negyedben úgy tűnt, ez nem hagyott nyomot a játékosokon. A 10 perc után 4-16-os eredmény könnyed győzelmet sejtetett, de végül nem így lett. A Judonak már a második etapban sikerült ledolgoznia hátrányát, és bár végig a „vendégek” vezettek, szívósan tapadtak riválisukra. A folytatás sem hozott változást, amint a Judoplasztikás játékosoknak sikerült felzárkózniuk, a Puszta 5 City-s fiúk is mindig összeszedték magukat, így bár rendkívül szoros találkozón, de újabb sikert szereztek, és a tavaszi forduló után is az élen maradtak.


A mérkőzések statisztikáját IDE KATTINTVA megtalálhatjátok.

Sajnos az Old Boys csapatát eléggé megtizedelték a sérülések a szezon során, így ha fájó szívvel is, de kénytelenek voltak visszalépni a bajnokságtól. Ezért a fair play szellemében az összes eddigi eredményük törölve lett.

Tabella, immáron az Old Boys mérkőzései nélkül:


 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%