Ismét jótékonysági akcióra hívjuk szurkolónkat

2017.02.22, 10:36 Kosárlabda
Az őszi akcióhoz hasonlóan ezúttal is a Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati klinika számára szervezett gyűjtéshez csatlakozott klubunk, a gyűjtődoboz az Alba elleni találkozón kerül kihelyezésre.

A Morgen Ferdinánd Emléktornához hasonlóan a szombati (02.25.) Alba Fehérvár elleni mérkőzésen ismét lehetőség nyílik arra, hogy segítsünk: az "Életmentő a Beteg Gyermekekért alapítvány" szervezésében folyik egy akció, melynek célja, hogy összejöjjön annyi tőke, amelyből vásárolni tudnak egy új életmentő készüléket (volumetrikus infúziós pumpát) a Budapesti Tűzoltó utcai II.sz. Gyermekgyógyászati Klinika részére. 

Miért is Fontos ez a készülék?

A súlyos, daganatos betegségek kezelésekor központi szerep jut a gyógyszeres kezelésnek. A kemoterápia során alkalmazott gyógyszerek beadásánál fontos az orvos által meghatározott mennyiségek pontos beadása, hisz ezek akár kismértékű túladagolása is rendkívül súlyos következményekkel járhat.  Az infúziós pumpákkal szabályozható a kezelés ideje és a beadásra kerülő gyógyszer mennyisége. Gyógyszerek adagolására, kemoterápiára valamint a fájdalomterápia területén nyújtanak kíméletes és kényelmes megoldást. A pumpa mobil és elektronikus, ára 500.000-600.000 Forint között mozog, és nagy szükség van rá a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek részére.

Az adományokat a csarnok bejáratásnál létesített gyűjtődobozba lehet elhelyezni, így járulva hozzá az említett életmentő készülék megvásárlásához.

Az előző akció eredményeképp, egyebek mellett az Atomerőmű SE szurkolói által adományozott nagylelkű támogatás segítségével az alapítvány sikeresen megvásárolta a Tűzoltó utcai II.sz. Gyermekgyógyászati Klinika részére a többfunkciós betegőrző monitort.

Köszönjük a segítségüket a gyermekek és a szüleik nevében is!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%