A 44. Hungária Kupán Csoknyai állt legközelebb az éremhez

2009.02.17, 18:30 Judo
A verseny alatt két kiváló és kiemelkedő tudású paksi cselgáncsozót is díjaztak. Kovács Antalt a budapesti Világ Kupa versenyen búcsúztatta el a magyar dzsúdó sport, Anti felhagy az aktív versenyzéssel, de szeretett sportágát továbbra is minden fronton népszerűsíteni kívánja. Hangyási László a paksi Atomerőmű SE csapatában többek között Kovács Antal, valamint a világ- és Európa-bajnok Braun Ákos edzője az Európai Judószövetség (EJU) kiváló edzője diplomát vehetett át dr. Tóth Lászlótól, az MJSZ elnökétől, az EJU főkincstárnokától.A versenyen két bronz érmet nyert a magyar csapat. Az Atomerőmű SE cselgáncsozóinak nem ez a viadal lesz a legkellemesebb emlékű, az biztos. Négy atomos induló közül Csoknyai László érte el a legjobb eredményt, a 81 kg-sok között lett ötödik a paksi fiú. A bronzérem megszerzésétől Ifj. Nagysolymosi Sándor ütötte el Csoknyait, illetve dehogy ütötte, karfeszítéssel győzött a kecskeméti cselgáncsozó. Kovács Márton a 66 kilósok küzdelmei során erőnyerőként indult a második körben azonban nem bírt a japán, Sodzsi Kazuhiroval, így kiesett. Egy súlycsoporttal feljebb született a magyar csapat másik bronzérme. 73 kilóban Ungvári Attila lett harmadik. A nehézsúlyban két paksi induló volt. Bor Barna ipponal verte az egyiptomi ellenfelét, de a második körben aranyponttal kikapott az orosz Bosztanovtól. A másik paksi Dusa Ákos már az első kör után búcsúzott, őt a svéd Christoffer Johansson ütötte el a továbbjutástól. Forrás: Fortuna Rádió 

A verseny alatt két kiváló és kiemelkedő tudású paksi cselgáncsozót is díjaztak. Kovács Antalt a budapesti Világ Kupa versenyen búcsúztatta el a magyar dzsúdó sport, Anti felhagy az aktív versenyzéssel, de szeretett sportágát továbbra is minden fronton népszerűsíteni kívánja.

Hangyási László a paksi Atomerőmű SE csapatában többek között Kovács Antal, valamint a világ- és Európa-bajnok Braun Ákos edzője az Európai Judószövetség (EJU) kiváló edzője diplomát vehetett át dr. Tóth Lászlótól, az MJSZ elnökétől, az EJU főkincstárnokától.

A versenyen két bronz érmet nyert a magyar csapat. Az Atomerőmű SE cselgáncsozóinak nem ez a viadal lesz a legkellemesebb emlékű, az biztos. Négy atomos induló közül Csoknyai László érte el a legjobb eredményt, a 81 kg-sok között lett ötödik a paksi fiú. A bronzérem megszerzésétől Ifj. Nagysolymosi Sándor ütötte el Csoknyait, illetve dehogy ütötte, karfeszítéssel győzött a kecskeméti cselgáncsozó.

Kovács Márton a 66 kilósok küzdelmei során erőnyerőként indult a második körben azonban nem bírt a japán, Sodzsi Kazuhiroval, így kiesett. Egy súlycsoporttal feljebb született a magyar csapat másik bronzérme. 73 kilóban Ungvári Attila lett harmadik. A nehézsúlyban két paksi induló volt. Bor Barna ipponal verte az egyiptomi ellenfelét, de a második körben aranyponttal kikapott az orosz Bosztanovtól. A másik paksi Dusa Ákos már az első kör után búcsúzott, őt a svéd Christoffer Johansson ütötte el a továbbjutástól.

Forrás: Fortuna Rádió

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%